Platsannons

Jobba hos oss

Våra medarbetare är den viktigaste resursen vi har. Ett måste för att kunna erbjuda våra kunder den kvalitet och service vi alltid eftersträvar. I dag är EAB Norrland ett företag som ständigt växer. Vi är därför alltid intresserade av att träffa nya personer som kan stärka företaget.

 

VD till EAB Norrland AB i Timrå

 

Om tjänsten

Då vår nuvarande VD skall gå vidare till nya utmaningar söker vi hans ersättare.

Ta chansen att få vara med på vår fortsatta tillväxtresa och leda organisationen mot nya mål.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss

Vi är ett bolag med en stor stolthet över våra produkter och vi vet att vi levererar produkter med hög kvalitet och en fantastisk känsla. Hos oss finns förutsättningarna och vi förlitar oss på att du har riktningen för att vi tillsammans ska göra någonting riktigt bra till ännu bättre. Vi har varit framgångsrika sedan grundandet 1986 och nu vill vi öka takten ännu mer.

Om företaget

EAB Norrland AB är ett, till merparten familjeägt, bolag grundat 1986. Företaget har sitt kontor och säte i Timrå, och är verksamt i hela Norrland. Den starka kompetensen, många års erfarenhet samt hållbara produkter och konstruktioner från EAB i Smålandsstenar, har gjort företaget till en stark aktör inom portar, lagerinredning och stålhallar.

Arbetsuppgifter

Som VD är din huvudsakliga uppgift att driva utvecklingen av verksamheten samt att leda organisationen mot nya mål. I rollen förväntas du, tillsammans med din säljorganisation, att vidareutveckla affären med befintliga kunder och även att du lägger stort fokus på att identifierade nya potentiella kunder, samarbetspartners och marknader.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en bred bakgrund och har arbetat både med produktionsledning, marknad/försäljning och i ledande befattning. Vidare har du kunskap om och har arbetat med affärsplaner, strategi- och budgetarbete samt har erfarenhet av daglig styrning. Har du ett väl upparbetat nätverk i näringslivet inom byggsektorn ser vi det som meriterande.
Du har med fördel en akademisk ingenjörsbakgrund eller motsvarande.

För att lyckas i rollen har du en gedigen erfarenhet av att driva försäljning och affärer med framgång samtidigt som du har en god förmåga att skapa långsiktiga och hållbara relationer såväl internt som externt. Ditt ledarskap präglas av ett inkluderande förhållningssätt där din välutvecklade kommunikativa förmåga får ta plats. Du har ett öga för trender och omvärldsbevakning samt genomförda exempel där detta legat till grund för dina tidigare goda resultat.

Vår uppfattning är att du för denna roll behöver vara trygg i dig själv och agera prestigelöst. Du är konsekvent och strukturerad från idé till beslutsfattande och genomförande samt är van att formulera visioner, strategier och skapa delaktighet. Du trivs med att omge dig med andra människor och får energi av att tillsammans med andra få positiva saker att hända. Vidare är du affärsinriktad och har ett kommersiellt driv.

Övrigt

För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Linda Sandwall på KFX HR- partner, 070- 663 19 89 alternativt mailadress: linda.sandwall@kfx.se.

Slutkandidater kommer att få genomgå personlighetstest, kompetenstest och bakgrundskontroll.

Välkommen med din ansökan redan idag, sista ansökningsdag 16 maj 2021.


 

Sök tjänst!

Berätta lite om dig själv och skicka CV till info@eabnorrland.se, eller per post till:

EAB Norrland AB
Terminalvägen 17
861 36 Timrå