omoss

Om oss

EAB Norrland AB är ett, till merparten familjeägt, bolag grundat 1986. Företaget har sitt kontor och säte i Timrå, och är verksamt i hela Norrland. Den starka kompetensen, många års erfarenhet samt hållbara produkter och konstruktioner från EAB i Smålandstenar, har gjort företaget till en stark aktör inom portar, lagerinredning och stålhallar.

Att vara en attraktiv arbetsplats och en tillförlitlig resurs för våra kunder är ett självklart förstahandsval!

Vår affärsidé

EAB Norrland AB ska med glödande engagemang och entreprenörsanda sälja, montera och serva lagerinredning, portar och stålbyggnader anpassade efter våra kunders specifika behov och med en erkänd hög kvalitet. Varje kund ska bli en nöjd kund.

Vår värdegrund

EAB Norrlands värdegrund utgår från följande kärnvärden:

Kundanpassning
Vår produktutveckling och vårt agerande ska alltid vara med kundens önskemål eller problematik i fokus.

Engagemang
EABs samarbete med kund ska alltid präglas av ett engagemang hela vägen, från första kontakt till godkänt projekt. Engagemang ska även gälla i relationer med våra medarbetare och leverantörer. Detta blir möjligt genom en platt organisation med högt medarbetaransvar.

Kunskap
Kundanpassning och engagemang kräver kunskap. Genom lång och bred erfarenhet samt kontinuerligt interna utbildningar på EAB, säkerställer vi en hög kunskapsnivå hos alla våra medarbetare.

Kvalitet
EAB ska alltid förknippas med kvalitet i det vi gör och det vi säljer. Kvalitet ska därmed bli summan av vår kundanpassning, vårt engagemang och kunskap.