stålbyggnader-umeå

Stålbyggnader Umeå

Välkommen till EAB Norrland, en professionell, engagerad och erfaren aktör inom portar, lagerinredning och stålbyggnader. Med fokus på helomfattande projektering säljer, monterar och servar vi anpassat efter våra kunders specifika behov och med en erkänd hög kvalitet.

EAB:s stålbyggnader innefattar allt från stålhallar och entresoler till traverser, dockningsstationer och övrigt byggsmide så som trappor, räcken och maskinstativ. Vi är verksamma i hela Norrland och hjälper gärna dig som är på jakt efter stålbyggnader till Umeå.

En totalentreprenad för stålbyggnader

Vi har egna avdelningar för projektering, konstruktion, produktion och montering. Vi tar fullt ansvar för allt som gäller själva stålbyggnaden, från myndighetskontakter och ritningar till färdiglevererad produkt.

Med full kontroll kan vi på EAB optimera byggsystemet och arbetet och på så sätt hålla kostnaderna låga. Även risken för fel och missförstånd minskar viket gör att du som uppdragsgivare kan känna dig säker på att du får den bästa slutprodukten.

När du köper stålbyggnader från EAB får du också kort byggtid, stor valfrihet i tak- och väggmaterial samt låg grundläggningskostnad och underlättar invändiga installationer.

Vill du veta mer om hur våra stålbyggnader kan vara rätt för dig i Umeå är du välkommen att kontakta oss!

  • Vill du veta mer?
  • Låt oss kontakta dig

  •  
  • Hemligt tal: captcha

Våra produkter

Stålbyggnader
Läs mer...
Stålbyggnader

Varje bygge är unikt. Och så vill vi att det ska vara. Medans många arbetar med fasta mått, har vi valt en annan väg. Det ger dig större frihet och […]

Entresol
Läs mer...
Entresol

Med EAB:s entresol frigör du golvytor och utnyttjar därmed din lagerlokal på ett mycket effektivt sätt. Att kunna få ytterligare golvplan med hjälp av entresol är helt enkelt den idealiska […]

Lasthus
Läs mer...
Lasthus

Ett modernt logistiksystem kräver smidig på- och avlastning. Ett lasthus effektiviserar inte bara jobbet, det minskar dessutom slitage på utrustning.. Och kanske viktigast av allt — arbetsmiljön blir avsevärt bättre för […]